Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La seva carn s’aprecia perquè té poc greix i un sabor suau, a més de tenir molta aigua, per la qual cosa aporta poques calories. És una au habitual dels grans àpats de festa, per tant, en trobareu sovint a les taules de Nadal i us proposem una salsa, un marinat i un farciment perquè us quedi espectacular!

Preparació

Salsa Robert a la Mostassa

  1. En un cassó, foneu la mantega i coeu-hi les escalunyes picades. Quan estiguin caramel·litzades, afegiu-hi el vi i deixeu-lo reduir.
  2. Tireu-hi la farina i coeu-la fins que es torri una mica. Afegiu-hi la mostassa i el brou o suc de carn i coeu-ho a poc a poc, fins que s’espesseixi. Salpebreu-ho.
  3. Serviu la salsa amb el gall dindi cuit.

Mantega aromàtica per marinar

  1. En un bol, poseu i barregeu la mantega pomada amb les herbes i l’all picat. Salpebreu-ho.
  2. Fregueu el gall dindi (per fora) amb aquesta mantega i marineu-lo 1 h abans de coure’l.

Farciment d'albercoc, carn picada de porc, espinacs baby i brie

  1. En una paella amb oli d’oliva, salteu i daureu la ceba picada i l’all. Afegiu-hi la carn picada de porc i daureu-la.
  2. Retireu la carn i, a la mateixa paella, poseu-hi els espinacs. Salteu-los lleugerament i barregeu-los amb la carn picada. Deixeu-ho refredar.
  3. Afegiu a la barreja de carn i espinacs les orellanes picades i el brie fet a daus.
  4. Barregeu-ho i salpebreu-ho.
  5. Feu-lo servir per farcir el gall dindi.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: