Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Triangles de pasta fullada
Triangles de pasta fullada
  1. Talleu la massa de pasta fullada en quadrats i col·loqueu-los en una font.
  2. Talleu les pomes en daus i escalfeu-los en una paella, amb una cullerada d'aigua i molta canyella, fins que s'estovin.
  3. Afegiu-hi el xarop d'auró i la pasta d'ametlles al gust per endolcir la compota.
  4. Farciu cadascun dels quadradets de pasta fullada amb la compota i tanqueu-los formant-ne uns triangles.
  5. Fornegeu-ho 30 minuts.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: