Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els cigrons en remull tota la nit.
  2. Escorreu-los i renteu-los; poseu-los en una olla, ben coberts d’aigua, amb els alls pelats i el brot d’anet. Feu-hi arrencar el bull, saleu-ho i deixeu-ho bullir un mínim de 45 min.
  3. Escorreu-los i, en calent, aixafeu-los amb una forquilla mentre hi afegiu la nata, la cúrcuma i el comí.
  4. Filetegeu el lluç, peleu-lo i talleu-lo a dauets.
  5. Talleu el formatge de la mateixa manera i incorporeu-ho tot a la mescla anterior; remeneu-ho.
  6. Torreu una mica les ametlles, esmicoleu-les i talleu-les amb un ganivet.
  7. Poseu la barreja dels cigrons en una plata de forn i espolseu-hi les ametlles trossejades.
  8. Poseu-ho al forn calent, a 180 ºC, 20 min. Presenteu-ho a taula amb anet picat pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: