Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu el bròquil amb les patates —pelades i tallades— i una mica de sal. Una vegada fet, escorreu-ne l’aigua.
  2. En una paella amb el greix d’ànec calent, fregiu els alls. Aneu amb compte de no cremar-los perquè serien amargants.
  3. Traieu-los i afegiu-hi el bròquil i la patata. Amb una forquilla aixafeu-ho fins que es converteixi gairebé en un puré, deixant-ho daurar per les dues bandes fent tomba i tomba amb un plat com si es tractés d’una truita. Quan faltin uns minuts per treure-la, afegiu-hi al damunt els llardons d’ànec. Emplateu-ho i mengeu-ho ben calent.
  4. Nota: si no trobeu llardons d’ànec, podeu fer servir llardons de porc.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: