Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escolliu els troncs de lluç de la part més ampla. Traieu-ne les espines i separeu-los perquè els quedi més espai. Saleu-los.
  2. Prepareu el farcit posant a la paella amb oli l’escalunya ben picada, i hi afegiu la pastanaga, els ceps tallats petits, una mica de sal i pebre, els llagostins (dels llagostins només necessitem les cues tallades a rodanxes) i la molla de pa mullada i ben escorreguda. De molla de pa en fa falta molt poca, només perquè ho lligui una mica.
  3. Deixeu-ho coure lentament uns quants minuts remenant-ho perquè tots els elements quedin ben amalgamats.
  4. Poseu els talls de lluç dins de quatre cèrcols d’acer untats d’oli, i per la banda de la pell del lluç poseu-hi farina de galeta.
  5. Repartiu el farcit en quatre parts i poseu-lo dins dels talls. Una vegada preparats, amaniu-ho amb la sal i l’oli. Poseu-ho a coure al forn, que ja tindreu preescalfat a 180 ºC, durant uns 7 min.
  6. Poseu la rodanxa farcida al centre del plat i al voltant una mica de salsa romesco i una quenelle de maionesa.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: