Preparació
- Per al pa de pessic: barregeu els rovells amb el sucre. Afegiu-hi la farina i el llevat. Tapeu-ho amb un drap de cuina. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les a la preparació anterior. Esteneu-ho ben prim sobre una safata de forn coberta amb paper sulfurat, i coeu-ho a 200 ºC, 8 min.
- Traieu la massa del forn i deixeu-la refredar. Farciu-la amb la confitura de taronja i enrotlleu-la com si fos un braç de gitano.
- Foneu la xocolata al bany maria i cobriu el tronc de xocolata. Amb una forquilla, feu-hi les ratlles.
- Per a les fulles: foneu la xocolata a 45 ºC i incorporeu-hi l’oli de gira-sol.
- Esteneu-la molt fina sobre una superfície freda, i quan es refredi retireu-la amb una espàtula, de manera que en surtin encenalls.
- Decoreu el tronc amb el cacau en pols, els encenalls de xocolata negra i el te matxa.