Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu la ceba i l’all menuts.
  2. Retireu el copoll i les llavors dels pebrots i feu-los a tires longitudinals fines.
  3. Talleu l’albergínia —sense pelar— a daus mitjans.
  4. Ratlleu el formatge.
  5. Poseu una mica d’oli d’oliva a la paella i afegiu-hi totes les verdures; coeu-les 15 min, primer a foc viu i després suau.
  6. Al final, quan apagueu el foc, incorporeu-hi les anxoves picades i barregeu-ho.
  7. Bateu els ous en un bol i afegiu-hi el formatge ratllat i un grapat de fulles d’alfàbrega picades. Salpebreu-ho.
  8. Barregeu les verdures amb els ous batuts i torneu-ho a la paella, per fer una truita convencional; gireu-la a mitja cocció. Poseu-la en un plat i deixeu-la refredar.
  9. Talleu la truita a quadrats i poseu-los sobre una llesca fina de pa torrada i fregada, si voleu, amb un gra d’all.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: