Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els alls tendres a rodelles primes.
  2. Poseu una paella amb un raig d’oli d’oliva al foc i, quan sigui calent, salteu-hi els alls tendres, sense deixar que es daurin. Feu-hi un parell de tombs. Retireu-los.
  3. En una paella petita, de 10 cm de diàmetre, tireu-hi unes gotes d’oli. Quan sigui calent, tireu-hi els 2 ous deixatats amb un polsim de sal, un petit raig de nata i les herbes tallades finament. Qualleu la truita de forma allargada. Abans de formar la truita, farciu-la d’ous de 'kalix'.
  4. Feu les altres truites de la mateixa manera. Deixeu-les un pèl crues.
  5. Serviu-les calentes amb uns ous al damunt i unes fulles d’escarola de cabell d’àngel amb un rajolí d’oli d'oliva.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: