Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

1. Netegeu els pebrots i trossegeu-los.
2. Ofegueu-los en una paella amb un raig d’oli i l’all i el julivert picats.
3. Afegiu-hi el bacallà engrunat i salteu-lo durant uns minuts.
4. Bateu els ous en un bol i afegiu-hi el bacallà i els pebrots.
5. Escalfeu una cullerada d’oli en una paella antiadherent i afegiu-hi la barreja al bol.
6. Quatlleu la truita a foc lent per ambdues bandes.  

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: