Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els alls tendres traient-ne les primeres peles i talleu-los a rodanxes petites.
  2. Peleu i buideu quatre carxofes, talleu-les a làmines fines i confiteu-les amb els alls tendres, amb una mica d’oli i sal, a foc lent.
  3. Deixateu quatre ous per separat amb la sal i el pebre, estireu-los d’un a un en una paella antiadherent calenta, com una crep, deixant-los quallar per obtenir la truita.
  4. Talleu les truites a rectangles iguals, ompliu-los de carxofes i alls tendres confitats, i enrotlleu-los en forma de caneló.
  5. Peleu i buideu la carxofa restant, talleu-la a quarts i confiteu-los en oli abundant, a 180 ºC.

MUNTATGE

  1. Serviu el caneló de truita de carxofes i alls tendres calent en un plat, emulsioneu els ous restants amb una mica de sal, amb l’ajuda d’un túrmix, fins que tingui textura cremosa.
  2. Poseu una cullera d’emulsió d’ou a sobre de cada caneló de truita amb un quart de carxofa confitada.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: