Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salteu lleugerament les gambetes. Piqueu la ceba tendra molt petita.
  2. Poseu un cassó al foc amb aigua, un polsim de sal i un raig de vinagre. Quan l’aigua sigui calenta sense bullir, poseu-hi els ous de periquita sense la clova i delicadament amb una escumadora feu que la clara embolqui el rovell.
  3. Per a la massa de tempura: barregeu l’aigua i la farina fins que us quedi una massa lleugera, fregiu-la en petits grups amb oli d’oliva, escorreu-los i reserveu-los. Rectifiqueu-ho de sal i un xic de pebre.
  4. Muntatge: se base del plat poseu la ceba tendra amanida; al damunt, l’ou, i, per sobre, petits grups de pasta fregida. Acabeu-ho amb les gambetes, i decoreu-ho amb els pètals de flors i els brots vegetals.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: