Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu les múrgoles en aigua freda. Partiu-les pel mig i renteu-les a raig d’aixeta, que quedin ben netes. Fregiu-les amb sal, pebre, all i julivert (al gust de cadascú).
  2. Bateu els ous de dos en dos i afegiu-hi trossets de múrgola. A la paella, feu-ne una truita tipus a la francesa per a cada comensal.
  3. Per als rovellons: fregueu-los amb un drap, per treure’n la terra, i talleu-los la cua. Si tenen molta terra, els podeu rentar amb aigua, a raig.
  4. Talleu els rovellons en tres o quatre trossos i poseu-los al foc, en una paella. Quan s’hagin begut l’aigua que deixen anar, afegiu-hi oli i fregiu-los. Afegiu-hi la sal, l’all i el julivert picats i el pebre. Fregiu-los al gust. Ja els podeu servir, com a acompanyament de qualsevol plat.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: