Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la crosta del pa. Suqueu bé la molla amb tomàquet, per les dues cares, i amaniu-lo amb oli d’oliva.
  2. Talleu el pernil i la molla de pa amb unes tisores escolars.
  3. Bateu els ous amb un pessic de sal.
  4. Demaneu ajuda a un adult per fer la truita. Poseu una paella al foc amb un raig d’oli i, quan sigui calent, aboqueu-hi els ous. Poseu-hi els trossos de pa sucat i el pernil, remeneu-ho una mica, perquè qualli el centre i, amb un plat o una tapa més gran que la paella, gireu la truita.
  5. Feu coure la truita per l’altre costat i ja la teniu a punt per servir.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: