Preparació
- Peleu les patates i fregiu-les en una paella amb oli d'oliva verge extra a foc mitjà fins que estiguin ben cuites. Escorreu-les i reserveu-les.
- Ratlleu el formatge Appenzeller® i barregeu-lo amb la llet. Poseu-ho en un cassó i escalfeu-ho a foc mitjà fins que es fongui el formatge. Remeneu-ho fins a obtenir-ne una mescla homogènia.
- Trenqueu els ous i barregeu-los amb les patates i amb la mescla de llet i formatge. Afegiu-hi una mica de sal i aboqueu la mescla a la paella. El truc per aconseguir que la truita estigui quallada per fora i ben cremosa per dins és que, quan s'afegeixi la mescla a la paella, aquesta s'hagi escalfat prèviament a foc alt. Deixeu-ho 1 min a foc alt i després abaixeu el foc perquè es vagi quallant a poc a poc.
- Gireu la truita amb l'ajut d'un plat de la mida de la paella o amb una tapa. Deixeu-la coure fins que estigui ben quallada, però cremosa per dins.
- Serviu-ho calent.