Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els bolets amb un drap i talleu-los a trossos petits.
  2. Talleu l'all tendre finet.
  3. Escalfeu oli d'oliva verge en una paella i salteu-hi l'all tendre. Quan agafi color, afegiu-hi els bolets trossejats i salteu-ho tot junt a foc viu uns 3 min.
  4. Retireu-ho del foc i afegiu-hi un parell de cullerades de julivert picat. Salpebreu-ho i barregeu-ho. Reserveu-ho mentre prepareu les truites.
  5. Per a les truites individuals: bateu dos ous (per truita).
  6. Escalfeu oli d'oliva en una paella i afegiu-hi els dos ous batuts.
  7. Quan estiguin gairebé quallats, repartiu-hi un parell de cullerades de la mescla de bolets que teniu reservada.
  8. Talleu el formatge Petit Neu a dauets (se'n pot deixar la pell) i repartiu-los per sobre del farciment.
  9. Amb l'ajuda d'una espàtula, doblegueu la truita d'una banda de manera que quedi el farciment visible.
  10. Apagueu el foc i, amb la mateixa calor residual, es fondrà el formatge Petit Neu.
  11. Empolsineu-ho amb una miqueta més de julivert picat i serviu-ho immediatament.
  12. Acompanyeu-ho d'uns bolets saltats i d'una bona branca de julivert.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: