Preparació
- Talleu la part dura dels espàrrecs. Talleu cada espàrrec per la meitat.
- Peleu els alls tendres i talleu-los a rodanxes.
- En una paella amb l’oli, salteu els alls tendres i els espàrrecs, 2 min. Reserveu-los.
- A la mateixa paella, salteu els xiitakes, tallats a quarts, i deixeu-los coure 3 min. Reserveu-los.
- Marqueu lleugerament les gambes a la mateixa paella, amb un xic d’oli i sal. Retireu-les.
- Bateu els ous en un bol i poseu-hi una mica de sal.
- En una paella d’uns 25 cm de diàmetre, poseu una quarta part de l’ou batut i deixeu-lo quallar lleugerament (per fer una truita plana quallada per un sol costat).
- Afegiu-hi els espàrrecs, els xiitakes i les tres gambes, traieu-ho de la paella i emplateu-ho.
- Feu el mateix tres cops més, per fer les quatre truites, i serviu-les immediatament.