Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la part dura dels espàrrecs. Talleu cada espàrrec per la meitat.
  2. Peleu els alls tendres i talleu-los a rodanxes.
  3. En una paella amb l’oli, salteu els alls tendres i els espàrrecs, 2 min. Reserveu-los.
  4. A la mateixa paella, salteu els xiitakes, tallats a quarts, i deixeu-los coure 3 min. Reserveu-los.
  5. Marqueu lleugerament les gambes a la mateixa paella, amb un xic d’oli i sal. Retireu-les.
  6. Bateu els ous en un bol i poseu-hi una mica de sal.
  7. En una paella d’uns 25 cm de diàmetre, poseu una quarta part de l’ou batut i deixeu-lo quallar lleugerament (per fer una truita plana quallada per un sol costat).
  8. Afegiu-hi els espàrrecs, els xiitakes i les tres gambes, traieu-ho de la paella i emplateu-ho.
  9. Feu el mateix tres cops més, per fer les quatre truites, i serviu-les immediatament.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: