Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el turbot i deixeu-li l’espina central perquè no perdi els seus sucs. Reserveu-ho.
  2. Talleu les patates ben fines, cobriu-les d’oli i poseu-les un moment al foc fins que agafin temperatura.
  3. Traieu-les del foc i poseu-les en forma de corona en una paella sense gota d’oli i ben escorregudes.
  4. Torneu-les a posar al foc i deixeu que s’enrosseixin. Traieu-les de la paella.
  5. Escaldeu, peleu i talleu a quadrets el tomàquet i després salteu-lo. Afegiu-hi la col i les herbes i farciu el turbot.
  6. En una safata poseu-hi les patates i a sobre el turbot farcit amb el tomàquet, la col i les herbes. Tireu-hi per sobre el vi blanc i el caldo. Tapeu la safata amb paper d’alumini i poseu-la al forn 8-12 min a 200 ºC.
  7. Amb una espàtula agafeu les patates amb el turbot i poseu-ho al plat.
  8. Recupereu la salsa que us ha quedat a la safata de la cocció, lligueu-la 5 min a la paella i amaniu el turbot.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: