Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els turbots retirant-ne els quatre lloms. Fregiu-los en una paella calenta, amb una mica de sal i un raig d’oli d’oliva. Quan siguin daurats, retireu-los del foc i reserveu-los.
  2. A la mateixa paella, amb un raig d’oli d’oliva, salteu els espinacs i la fruita seca (pinyons, ametlles…). Quan els espinacs s’estovin, transcorreguts tot just 2 min, afegiu-hi les prunes, desossades i tallades a tires, i dues cullerades de mel.
  3. Serviu els espinacs a la base del plat i acompanyeu-los dels lloms de turbot. Salpebreu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: