Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu un brou amb la meitat de les verdures i les espines del turbot. Deixeu-ho coure 10 min i coleu-ho. 
  2. Peleu les patates i talleu-les primes amb la mandolina. Fregiu-les amb una gota d’oli i deixeu-les a foc lent uns minuts.
  3. Saleu el peix, marqueu-lo i incorporeu-lo a les patates. Rectifiqueu-ho de sal i afegiu-hi el pebre vermell. Afegiu-hi l’altra meitat de les verdures tallades molt fines i el brou just per a la cocció de les verdures i el peix.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: