Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un brou amb les espines i el cap del turbot. L’aigua tot just els ha de cobrir. Bulliu-ho 20 min, coleu-ho i deixeu-ho reduir fins que tingui una mica de consistència gelatinosa. 
  2. Guiseu el capipota de manera tradicional: feu un sofregit de ceba i tomàquet, salteu-lo, tireu-hi el cap i pota, afegiu-hi aigua i mongetes, i deixeu que bulli una estona.
  3. Guardeu-ho i coleu una mica de salsa. Barregeu el brou del turbot i la salsa del capipota. Marqueu a la planxa el turbot, deixeu-lo mig cuit.
  4. Poseu-lo en una plata per anar al forn i pinteu-lo amb un pinzell amb el seu suc de gelatina i el del capipota. 
  5. Poseu-lo al forn a 180 ºC, traieu-lo un parell de vegades per tornar-lo a pintar, fins que sigui cuit. Ha de quedar sucós i lacat.
  6. Serviu-lo ben calent, acompanyat d’una mica de capipota.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: