Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient, macereu els bistecs en una barreja d’oli d’oliva, suc de llimona, all picat finament, pebre vermell, sal, pebre i pa ratllat. Deixeu reposar la carn en aquesta barreja 2 h, abans de cuinar-la.
  2. En una safata de forn, feu coure les pastanagues, pelades i trossejades, amb un raig d’oli d’oliva, un pessic de sal i pebre i les herbes aromàtiques, 10 min, a 180 ºC.
  3. Un cop macerats els bistecs, fregiu-los en una paella calenta i serviu-los, trossejats i acompanyats de les pastanagues rostides.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: