Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient, deixeu macerar la carn de vedella tallada molt fina en una solució de salsa de soja, farina de blat de moro, oli d’oliva i bicarbonat, 15 min.
  2. Coeu els caps de bròquil 3-4 min en aigua bullent amb una mica de sal.
  3. Salteu la vedella escorreguda en una paella calenta amb un rajolí d’oli d’oliva, afegiu-hi el bròquil i l’all laminat, salteu-ho i afegiu-hi la salsa d’ostres i el líquid restant del macerat.
  4. Serviu-ho al moment. opcionalment, amb arròs blanc bullit.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: