Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la vedella, les verdures talladles, ½ l de brou, el vi, la canyella, el llorer, la farigola, la nou moscada, sal i pebre en una cassola i coeu-ho a foc fort, 20 min. 
  2. Abaixeu el foc i coeu-ho 90 min més, vigilant que no quedi sec i remenant-ho de tant en tant. Durant la cocció, afegiu el ½ l de brou que queda.
  3. 15 min abans d’acabar la cocció, poseu els bolets nets a la cassola i coeu-los 5 min.
  4. Prepareu la picada i afegiu-la a la cassola juntament amb una cullerada de tomàquet fregit concentrat. Deixeu-ho reposar una estona abans de servir-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: