Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaldeu els tomàquets, peleu-los i buideu-los; poseu-los en una plàtera de forn i deixeu-los assecar 1 h a 110 ºC. Una vegada freds, poseu una anxova a cada tall de tomàquet i emboliqueu-lo.
  2. Cobriu l’albergínia amb vi, tritureu-la i afineu-ho amb l’oli d’oliva.
  3. Talleu la ventresca a daus, cobriu-la amb aigua i sal, i poseu-la a foc suau fins que arribi al punt d’ebullició. Apagueu el foc i reserveu la ventresca amb la mateixa aigua.
  4. Muntatge: en el plat, repartiu de manera harmònica els tacs de ventresca, el puré d’albergínia, els tomàquets farcits d’anxova i unes llesquetes de pa torrat. Amaniu-ho amb la vinagreta i salpebreu-ho.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: