Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Filetegeu els verats (heu d’obtenir dos lloms de cada verat). Reserveu-los a la nevera. Talleu l’albergínia a rectangles. Amb les restes de l’albergínia que queda de fer els rectangles, feu-ne un puré. Per fer-lo bulliu els trossos amb aigua, escorreu-ho i tritureu-ho, lligueu-ho amb mantega i saleu-ho. 
  2. Cuineu els rectangles d’albergínia al vapor i reserveu-los. Feu bullir les peres amb aigua i tritureu-les per aconseguir una salsa. Daureu els rectangles d’albergínia en una paella amb oli i poseu-los al plat. Al costat, poseu-hi una mica de puré d’albergínia. Per sobre hi aniran els lloms de verat cuits al vapor durant uns segons. Finalment, decoreu el plat amb unes ratlles de salsa de pera.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: