Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Filetegeu els verats (heu d’obtenir dos lloms de cada verat). Reserveu-los a la nevera. Talleu l’albergínia a rectangles. Amb les restes de l’albergínia que queda de fer els rectangles, feu-ne un puré. Per fer-lo bulliu els trossos amb aigua, escorreu-ho i tritureu-ho, lligueu-ho amb mantega i saleu-ho. 
  2. Cuineu els rectangles d’albergínia al vapor i reserveu-los. Feu bullir les peres amb aigua i tritureu-les per aconseguir una salsa. Daureu els rectangles d’albergínia en una paella amb oli i poseu-los al plat. Al costat, poseu-hi una mica de puré d’albergínia. Per sobre hi aniran els lloms de verat cuits al vapor durant uns segons. Finalment, decoreu el plat amb unes ratlles de salsa de pera.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: