Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els verats sota l’aigua de l’aixeta i elimineu-ne les espines, els budells i el cap.
  2. Netegeu els bolets.
  3. En una paella, sofregiu la ceba, el porro, la pastanaga i l’all, tallats a làmines, medallons o rodanxes, amb un raig generós d’oli d’oliva.
  4. Afegiu-hi el llorer i uns grans de pebre i deixeu-ho confitar fins que les verdures quedin toves.
  5. Afegiu-hi els bolets i els espàrrecs i deixeu-ho coure 5 min.
  6. Afegiu-hi els verats i mig got de vinagre. Apagueu el foc i tapeu la paella perquè el peix es cogui amb la calor residual. Deixeu-ho refredar i serviu-ho amb els bolets tebis o freds.

CONSELLS

Podeu afegir herbes aromàtiques en escabetx per aromatitzar la recepta al vostre gust. Afegiu-hi també unes rodanxes de llima o de taronja per donar un toc més
refrescant al plat. Aquests verats en escabetx es poden conservar a la nevera un parell de dies.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: