Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó, escalfeu oli d’oliva abundant i confiteu-hi les pastanagues netes, els grans d’all sencers, la ceba laminada, el porro tallat a rodanxes i l’all tendre tallat a bastons o medallons.
  2. Deixeu que la verdura es confiti uns 6-8 min, a foc mitjà. Quan comenci a estovar-se, afegiu-hi el pebre i els lloms de verat, nets i sense espines (demaneu a la peixateria que us els netegin).
  3. Retireu el cassó del foc i afegiu-hi un bon raig de vinagre de xerès. Ho podeu servir tebi o deixar-ho refredar una mica.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: