Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

MG 3534
MG 3534
  1. En una coctelera, barregeu, amb l'ajuda d'un jigger, el pisco, el suc d'aranja i el licor triat. Una vegada tingueu tots els ingredients, agiteu-ho.
  2. Amb l'ajuda d'un colador, aboqueu-ho en una copa baló amb quatre o cinc glaçons. Afegiu-hi dos o tres gerds o fruits vermells i, finalment, afegiu-hi l'Açai Ginger amb l'ajuda d'una cullera imperial perquè no perdi el carbònic, fins a completar la capacitat de la copa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: