Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu a rodanxes fines les mandarines i el gingebre.
  2. Porteu a ebullició el vi amb el sucre, les rodanxes de mandarina i el gingebre, durant 5 min. 
  3. Retireu-ho del foc i barregeu-ho bé, deixeu-ho infusionar 10 min i serviu-ho.

Consells:

És aconsellable comprar un vi suau, com un pinot negre, per poder gaudir de les aromes que aporten els cítrics i les espècies.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: