Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les pomes i talleu-les en daus de 5 cm. En un cassó, poseu-hi el vi, la canyella, la pela de taronja i les pomes. Feu-ho coure 45 min. Retireu la canyella i la pela de taronja i tritureu-ho. Coleu-ho i reserveu-ho.
  2. Per a la poma saltada: talleu la poma en grills i reserveu-los.
  3. A part, en un cassó, feu un caramel amb el sucre. Quan comenci a estar una mica daurat, afegiu-hi la mantega i la poma, i deixeu-ho caramel·litzar. Reserveu-ho.
  4. Per al bescuit: munteu el sucre amb el rovell d'ou, afegiu-hi la meitat de la nata, i barregeu-ho bé amb l'espàtula.
  5. Afegiu-hi el llevat i la farina amb un colador i incorporeu-hi la resta de la nata. Remeneu-ho bé fins a aconseguir una massa homogènia.
  6. Aboqueu-la en un motlle i feu-ho coure a 180 ºC, 40 min.
  7. En el fons del plat, poseu una mica del vi de pomes, el bescuit al centre i, per sobre del bescuit, afegiu-hi la poma caramel·litzada. Opcionalment, acabeu-ho amb pètals de flors.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: