Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al carbassó dolç, prepareu un caramel sense gaire color amb el sucre, afegiu-hi la mantega i remeneu-ho fins a homogeneïtzar-ho. Afegiu-hi la nata, deixeu que bulli 2 min, incorporeu-hi el carbassó tallat a rodanxes fines per tal que es cogui ràpidament (durant 1 o 2 min com a màxim) i tritureu-ho. Refredeu-ho i reserveu-ho.
  2. Separeu les flors dels carbassonets i escaldeu-los en aigua bullent amb sal durant 2 min, refredeu-los i talleu-los per la meitat. Salteu-los amb poc oli durant 30 s. Reserveu-los.
  3. Salpebreu les vieires i marqueu-les 20 s per cada banda en una paella amb una mica d’oli.
  4. Retireu el pistil de les flors, amaniu-les amb una cullerada d’oli d’oliva verge i sal Maldon, i farciu-ho amb el recuit de drap. Talleu unes quantes làmines de pernil d’ànec.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: