Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu els pèsols en brou vegetal, només deu minuts.
  2. Fora del foc, afegiu-hi el formatget i tritureu-ho en el seu suc.
  3. Salteu l’all tendre picat i els bolets, tot junt. Afegiu-hi una mica de sal i coeu-ho fins que els bolets hagin perdut l’aigua, a foc viu.
  4. Passeu la vieira per la planxa, aproximadament un minut per costat.
  5. En un bol, poseu la sopa de pèsols i la vieira i coroneu-ho amb els bolets. Acabeu-ho amb una mica de sal Maldon, menta i, opcionalment, llavors de rosella.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: