Preparació
- Traieu les vieires de la closca i renteu-les bé amb aigua freda. Assequeu-les i reserveu-les.
- Renteu i escorreu els espinacs.
- Desgraneu la magrana.
- Barregeu les llavors de la magrana amb el suc de magrana, 30 ml d’oli d’oliva i el vinagre de vi negre, i condimenteu-ho amb sal i coriandre picat.
- Peleu el gra d’all i talleu-lo a làmines.
- Talleu la cansalada a dauets.
- Daureu la cansalada en una paella amb dues cullerades d’oli, afegiu-hi els pinyons i les làmines d’all i deixeu que es vagin daurant suaument.
- Afegiu-hi els espinacs, ofegueu-los bé durant 2 min, salpebreu-ho i reserveu-ho en calent.
- Salpebreu les vieires i daureu-les en un paella amb una mica d’oli d’oliva molt calent, 30 segons per cada costat.
- Repartiu els espinacs a les closques i col·loqueu les vieires acabades de fer sobre els espinacs. Amaniu-ho amb la vinagreta de magrana.