Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu les vieires de la closca i renteu-les bé amb aigua freda. Assequeu-les i reserveu-les.
  2. Renteu i escorreu els espinacs.
  3. Desgraneu la magrana.
  4. Barregeu les llavors de la magrana amb el suc de magrana, 30 ml d’oli d’oliva i el vinagre de vi negre, i condimenteu-ho amb sal i coriandre picat.
  5. Peleu el gra d’all i talleu-lo a làmines.
  6. Talleu la cansalada a dauets.
  7. Daureu la cansalada en una paella amb dues cullerades d’oli, afegiu-hi els pinyons i les làmines d’all i deixeu que es vagin daurant suaument.
  8. Afegiu-hi els espinacs, ofegueu-los bé durant 2 min, salpebreu-ho i reserveu-ho en calent.
  9. Salpebreu les vieires i daureu-les en un paella amb una mica d’oli d’oliva molt calent, 30 segons per cada costat.
  10. Repartiu els espinacs a les closques i col·loqueu les vieires acabades de fer sobre els espinacs. Amaniu-ho amb la vinagreta de magrana.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: