Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Descongeleu les vieires a la nevera o submergiu el paquet tancat en aigua fresca.
  2. Marqueu les vieires per tots dos costats en una paella ben calenta amb una mica d'oli. Reserveu-les i salprebreu-les..
  3. En la mateixa paella, amb una mica d'oli i a foc fort, afegiu-hi la ceba directament congelada.
  4. Cuineu la ceba a foc baix fins que agafi color.
  5. Afegiu-hi el cava i deixeu evaporar l'alcohol.
  6. Afegiu-hi la nata líquida juntament amb el rovell d'ou i deixeu-ho espessir a foc molt baix.
  7. Afegiu-hi les vieires, deixeu-ho coure durant menys d'un minut i salpebreu-ho.
  8. Ompliu les cassoletes, decoreu-ho amb cibulet picat, ratlleu-hi per damunt formatge parmesà i gratineu-ho en el forn.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: