Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Renteu i peleu la pastanaga i la ceba, i renteu l’api. Talleu-los de qualsevol manera.
  2. Ompliu d’aigua una olla on hi càpiga bé el tros de carn. Poseu-hi les verdures i la carn. Poseu-la al foc amb l’ajuda d’un adult. Feu-ho coure 1 h i deixeu-ho refredar dins el brou.
  3. Peleu els ous durs i separeu les clares dels rovells. Piqueu les clares i reserveu-les.
  4. Poseu els rovells al vas de la batedora amb la tonyina, les anxoves i un cullerot de brou. Tritureu-ho tot amb molta cura fins a aconseguir una textura de salsa fina. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: