Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema de caxofa: ofegueu la ceba amb un raig d’oli i un pessic de sal, fins que quedi transparent.
  2. Tritureu la ceba ofegada amb quatre cors de carxofa, dues flors de formatge i el tofu, fins a obtenir una crema. Si cal, podeu afegir-hi una mica d’aigua, però molt poca, només fins a tenir la consistència desitjada. Comproveu-ne el punt de sal.
  3. Escalfeu els vol-au-vents al forn uns minuts, ompliu-los amb la crema i, finalment, acabeu-ho amb meitats de carxofa i una flor de formatge. Serviu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: