Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu una taronja en 12 grills sense pelar-la. Traieu-li els pinyols.
  2. En una cassola, poseu els grills de taronja amb la mel, el safrà i el vinagre, i cobriu-ho d’aigua. Bulliu-ho a foc lent durant 1 h i afegiu-hi aigua si veieu que es consumeix. Tritureu el resultat per fer-ne una pasta suau, no gaire espessa.
  3. Salpebreu el pollastre i poseu-lo en una planxa ratllada calenta, 2 min per cada costat. Poseu-lo al forn calent 15 min, a 200 ºC.
  4. Quan estigui fred, esmicoleu-lo en trossos grossos, amb els dits. Cobriu-ho amb la meitat de la salsa de taronja.
  5. Per a l’amanida: en un bol, poseu la ruca, el fonoll, les herbes i la poma a làmines, i l’amaniment de taronja restant, i remeneu-ho amb suavitat.
  6. Salpebreu-ho i, si cal, afegiu-hi una mica més d’oli i de suc de llimona.
  7. Esteneu la tortilla, poseu-hi l’amanida i a sobre el pollastre. Enrotlleu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: