Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu la marinada posant en un recipient les costelles de xai, el romaní, els grans d’all aixafats, uns grans de pebre negre i la pela de llimona. Cobriu-ho amb oli d’oliva i deixeu-ho macerar tota la nit.
  2. Escaliveu els pebrots per tots els costats, directament al foc. Retireu-ne la pela (es pot fer sota un raig d’aigua freda). Piqueu-los amb un ganivet i poseu-los en un cassó, amb unes gotes d’oli d’oliva, el sucre, l’anís estrellat, sal, pebre i un rajolí de vinagre de xerès. Poseu-ho a coure 15-20 min i refredeu-ho.
  3. Renteu les patates, saleu-les i emboliqueu-les amb paper de plata. Poseu-les al costat del foc o directament
    a la brasa, girant-les de tant en tant.
  4. Retireu les costelles de la marinada, salpebreu-les i feu-les a la brasa, fins que estiguin daurades per ambdós costats.
  5. Serviu-ho amb les patatetes al plom i la confitura de pebrots escalivats.

Amb la col·laboració de:

logos penedesok 2

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: