Preparació
Preparació
- Peleu i talleu les verdures a la juliana, és a dir, a tires molt finetes. Com que aquest pas és una mica difícil, si no ho veieu clar, val més que demaneu ajuda a un adult.
- Poseu a coure les verduretes en una safata al forn, a 180 ºC, amb la mel, la sal, el pebre, el vi blanc i l’aigua, 30 min o fins que les verdures s’estovin i el líquid s’hagi evaporat.
- Talleu la remolatxa a daus.
- Tritureu una cullerada de remolatxa amb l’oli d’oliva i amaniu-ho amb una mica de sal.
- Barregeu la resta de la remolatxa amb les verdures, al forn. També poseu-hi unes quantes pipes.
- En una paella o una graella ben calenta, coeu les costelles de xai, 3 min per costat.
- Quan tingueu les costelles a punt, serviu-les acompanyades de la verdura amb remolatxa.
El consell
- La remolatxa és una hortalissa molt rica en vitamines i minerals, que ens ajuden a estar forts i sans. Té un gust dolcet molt bo i queda genial si la poseu com a ingredient a les amanides.