Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i talleu les verdures a la juliana, és a dir, a tires molt finetes. Com que aquest pas és una mica difícil, si no ho veieu clar, val més que demaneu ajuda a un adult.
  2. Poseu a coure les verduretes en una safata al forn, a 180 ºC, amb la mel, la sal, el pebre, el vi blanc i l’aigua, 30 min o fins que les verdures s’estovin i el líquid s’hagi evaporat.
  3. Talleu la remolatxa a daus.
  4. Tritureu una cullerada de remolatxa amb l’oli d’oliva i amaniu-ho amb una mica de sal.
  5. Barregeu la resta de la remolatxa amb les verdures, al forn. També poseu-hi unes quantes pipes.
  6. En una paella o una graella ben calenta, coeu les costelles de xai, 3 min per costat.
  7. Quan tingueu les costelles a punt, serviu-les acompanyades de la verdura amb remolatxa.

El consell

  • La remolatxa és una hortalissa molt rica en vitamines i minerals, que ens ajuden a estar forts i sans. Té un gust dolcet molt bo i queda genial si la poseu com a ingredient a les amanides.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: