Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un puré amb els cigrons bullits escorreguts, un gra d’all, una mica de curri i un raig d’oli. 
  2. Talleu el xai en quatre trossos, daureu-los al forn i poseu-los en una safata, juntament amb la cabeça d’alls restant, la ceba i els tomàquets. Coeu-ho al forn 1 h 30 min a 150 ºC. 
  3. A mitja cocció afegiu-hi el llorer, la farigola i un raig de vi. Traieu la carn i reserveu-la. 
  4. Coleu tots els sucs de la cocció del xai i reduïu-los per aconseguir una salsa. Afegiu-hi una mica de curri i el pebre vermell.
  5. Muntatge: salteu els espinacs, poseu-los al mig del plat i, al costat, una mica de puré de cigrons. Per sobre hi anirà el xai calent al forn i, finalment, la salsa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: