Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Poseu en el vas els alls, el julivert, les avellanes i les ametlles i programeu 1 min, velocitat 5.
  3. Amb l'espàtula, baixeu les restes de la barreja de la tapa i de l'interior del vas cap a les fulles.
  4. Afegiu-hi el pa ratllat i barregeu-ho amb l'ajuda de l'espàtula. Reserveu-ho.
  5. Poseu els xampinyons a la safata del forn. Afegiu-hi la mantega a daus, regueu-ho amb l'oli i salpebreu-ho. Cobriu-ho amb la barreja reservada.
  6. Enforneu-ho 15 min a 180 ºC.

 Consell: serviu-ho amb un trosset de llimona i un canonet de canyella.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: