Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els xampinyons i retireu-ne el peu.
  2. Col·loqueu-los cap amunt en un recipient apte per al microones sense amuntegar-los.
  3. Salpebreu-ho i afegiu una mica de sofregit damunt de cada porció.
  4. Empolvoreu-ho amb el julivert picat i afegiu-hi una cullerada d'Emmentaler AOP pel damunt.
  5. Tapeu el recipient i cuineu-ho al microones a màxima potència durant 3-4 minuts.
  6. Deixeu-ho reposar uns quants segons i serviu-ho amb unes gotes d'oli d'oliva pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: