Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un morter, trinxeu els alls amb un polsim de sal perquè no saltin. Afegiu-hi les ametlles i les avellanes fins que quedi una pasta.
  2. Traieu la polpa de les nyores amb una cullera i afegiu-la a la picada. Incorporeu-hi també el tomacó, els pebres i la molla de pa xopada de vinagre ben escorreguda i aneu formant la pasta.
  3. Comenceu a afegir-hi l'oli i aneu remenant-ho amb la mà de morter fins que quedi una salsa ben lligada i consistent.
  4. En una plàtera, col·loqueu-hi l'escarola ben neta i escorreguda. Amaniu-la amb un xic de salsa i deixeu-la reposar una estona.
  5. Decoreu-ho amb el bacallà, la tonyina, els filets d'anxova i les olives. Acompanyeu-ho amb un morter de salsa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: