Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: en un morter, trinxeu a mà les ametlles, les avellanes, els seitons dessalats, els grans d'all, la polpa de les nyores, el bitxo (opcional), les llesques de pa fregit (podeu remullar-les amb el vinagre o afegiu-hi el vinagre a part), el vinagre i la sal. Aneu-ho llignat amb l'oli d'oliva.
  2. Netegeu, remulleu i trossegeu les escaroles.
  3. Dessaleu els seitons, la tonyina salada i el bacallà (aquests dos últims, esqueixeu-los). Poseu-los en un recipient, amb l'escarola. Aboqueu-hi les olives i, finalment, la salsa ben lligada.
  4. Barregeu-ho tot molt bé, perquè els ingredients quedin impregnats de la salsa. Ompliu-ne els plats mirant que hi hagi una mica de tot, fent com un castell d'escarola.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: