Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per obtenir la polpa de les nyores: renteu i obriu les nyores, i retireu-ne el capoll i les llavors. Deixeu-les un parell d’hores en remull amb aigua tèbia. Un cop estovades, raspeu-les amb un ganivet o cullereta.
  2. Per fer la salsa: poseu els alls, les ametlles, la polpa de la nyora, una mica de sal i un raig d’oli en el got de la batedora i tritureu-ho fins que n’obtingueu una massa ben fina. A continuació, aneu-hi incorporant l’oli sense deixar-ho de batre. Afegiu-hi un punt de sal i de vinagre. La millor manera de tastar-ho és sucant-hi una fulla d’escarola.
  3. Muntatge: amaniu l’escarola en un bol amb una part de la salsa i repartiu-la en plats individuals. Disposeu-hi el bacallà, les anxoves, la tonyina i les olives. Regueu-ho amb la resta de la salsa. Decoreu-ho amb els raves.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: