Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: agafeu un morter, poseu-hi sal i aneu-hi trinxant d'un en un els elements següents i en aquest mateix ordre: ametlles i avellanes (fins aconseguir una pasta ben fina), la ceba, la nyora (prèviament escaldada i sense pell), el bitxo (opcional), el pebre vermell, un polsim de pebre negre i el pa fregit. Finalment, els alls, els tomacons, l'oli i el vinagre.
  2. Un cop acabada la salsa, barregeu-hi l'escarola, ben neta i escorreguda. Deixeu-ho reposar unes hores.
  3. A l'hora de servir el plat, poseu sobre l'escarola el bacallà esqueixat, la tonyina, els filets d'anxova i les olives arbequines. Ho podeu acompanyar de truita de carxofa, de fesols o de botifarra negra.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: