Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaliveu els tomacons, la ceba i els alls. Escaldeu la nyora i peleu-la. Fregiu la llesca de pa i reserveu-la.
  2. Trinxeu les ametlles i les avellanes al morter i saleu la barreja al gust. Un cop s’hagi format una pasta fina, afegiu-hi la ceba, la nyora, el pa fregit, els dos tipus de pebre vermell i una miqueta de pebre negre. Si voleu un toc picant, podeu afegir mig bitxo en aquest punt de la preparació. Un cop mesclats bé aquests ingredients, incorporeu-hi els alls i els tomacons.
  3. Titureu-ho tot bé i completeu la salsa amb oli i vinagre al gust.
  4. Deixeu reposar la salsa a la nevera, ben barrejada amb les escaroles. Serviu el plat amb bacallà, la tonyina, l’anxova i les olives arbequines.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: