Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

 

Preparació

  1. És recomanable preparar la salsa el dia abans. Deixeu en remull el bacallà i la tonyina. Torreu el pa. Escaliveu 4 grans d’all i trinxeu-ne 4 més al morter (4 crus i 4 escalivats, en total) amb el bitxo, les llesques de pa torrat i les galetes maria.
  2. Afegiu a la barreja el pebre vermell dolç, el vinagre i un pessic de sal. Aneu lligant la salsa lentament amb rajolinets d’oli.
  3. Just abans de menjar, aboqueu la salsa sobre l’escarola i remeneu-ho. Afegiu-hi el peix i les olives.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: