Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Deixeu la molla de pa en remull amb vinagre. Piqueu els alls amb la sal al morter i, un cop ben aixafats, aneu-hi afegint la fruita seca fins a aconseguir una pasta homogènia.
  2. Escaldeu les nyores, raspeu-ne l’interior i aboqueu-ne la polpa al morter. Un cop ben barrejades, escorreu una mica la molla de pa amb vinagre i incorporeu-la a la salsa. Aneu-hi abocant lentament l’oli mentre remeneu, fins a obtenir la consistència desitjada, ni massa líquida ni massa espessa.
  3. Barregeu una mica de salsa amb l’escarola, la tonyina, el bacallà, les anxoves i les olives arbequines i negres. Reserveu la resta de la salsa i presenteu-la a taula en un bol o salsera a part, de manera que cada comensal se’n pugui servir la quantitat que vulgui.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: