Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu i escorreu molt bé l’escarola.
  2. Escaldeu les nyores i traieu-ne la polpa.
  3. Piqueu en un morter la fruita seca, els alls i la polpa de les nyores. Afegiu-hi la molla de pa una mica escorreguda i aneu-ho remenant lentament alhora que hi afegiu de mica en mica l’oli, fins que tingueu la quantitat i la consistència desitjades. La salsa ha de quedar lligada.
  4. Amaniu l’escarola amb la salsa, remenant-ho perquè quedi tot ben mesclat, i acabeu-ho amb la tonyina i les olives. Tireu-hi una mica més de salsa per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: